044-33-77-224, 096-463-01-33 tourbaza.com.ua@gmail.com

Правова інформація

Політика конфіденційності

Захист персональних даних

1. Політика конфіденційності та захисту Ваших персональних даних є невід’ємною частиною Договору публічної оферти, який викладений за наступним посиланням.

2. Щодо усіх питань, пов’язаних із обробкою, місцем зберігання та використання Ваших персональних даних, звертайтеся у Служби турботи про клієнтів або за адресою для кореспонденції tourbaza.com.ua: ФОП ГАЛИЧ С.В., Україна, 04050, м. Київ, вул. Юрія Іллєнка, 81А.

3. Обробка Ваших персональних даних здійснюється відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», інших законодавчих актів України та умов, викладених далі. Будь ласка, ознайомтеся з викладеними далі умовами політики конфіденційності (далі «Умови»). Передача персональних даних Адміністрації є добровільною. Якщо Ви не погоджуєтеся із викладеними Умовами, Ви не повинні користуватись Сайтом і негайно його покинути.

4. Якщо Ви (Користувач) продовжуєтеся користуватися цим Сайтом та здійснюєте реєстрацію на Сайті чи створюєте Бронювання/Замовлення, Ви безумовно, повністю та без будь-яких змін приймаєте ці Умови; повідомлені, що на цьому Сайті може відбуватися збір ваших персональних даних та їх обробка за допомогою технічних можливостей Адміністрації, надаєте згоду на збір та обробку усіх наданих вами персональних даних з метою, вказаною у цих Умовах та Договорі оферти; надаєте згоду на збір та обробку усіх наданих Вами персональних даних з метою, вказаною у цих Умовах та Договорі публічної оферти; надаєте згоду на обробку та транскордонну передачу ваших персональних даних, якщо цього вимагають умови користування Сайтом та умови надання Послуг; надаєте згоду на передачу персональних даних третім особам (у тому числі Постачальникам Послуг/Перевізникам) з метою виконання умов Договору та надання Послуг та надаєте Вашу згоду на збір та зберігання ваших персональних даних без обмеження терміну дії, до тих пір поки Ви не звернетеся з вимогою або побажанням щодо припинення обробки своїх персональних даних та/або їх знищення, або до моменту припинення відносин за ініціативи Адміністрації чи інших підстав відповідно до вимог законодавства.

5. Ви погоджуєтесь, що Адміністрація має право обробляти Ваші особисті дані у маркетингових цілях, пов’язаних з наданням послуг через веб-сайт, тобто надсилати Вам (Користувачам) інформаційні бюлетені, що містять інформацію про поточні та плановані послуги та рекламні пропозиції.

6. Ви (Користувач) можете самостійно вносити зміни у Ваші персональні дані у будь-який зручний для вас час у розділі « Мій обліковий запис» . Ви можете відкликати свою згоду на обробку персональних даних, надіславши повідомлення на електронну адресу, яка зазначена на Сайті. У такому випадку діятимуть правила припинення відносин з Адміністрацією відповідно до Договору оферти, та усі Ваші (Користувача/Замовника/Туристів/Пасажирів) персональні дані, включаючи інформацію у розділі «Мій обліковий запис» буде видалено, без можливості відновлення. Незважаючи на відкликання згоди на обробку персональних даних, деякі з даних можуть зберігатися Адміністрацією, якщо це вимагається згідно законодавства. У цьому випадку Ваші персональні дані будуть негайно видалені, як тільки відпадуть вимоги щодо обов’язкового збереження та обробки персональних даних.

7. Для цілей цих Умов термін «Адміністрація» включає в себе також його афілійованих осіб чи компаній групи, а також представників, керівників, агентів, співробітників чи партнерів, які можуть отримати доступ до ваших персональних даних у результаті використання Вами (Користувачами/Замовниками) цього Сайту.

8. Дані, які ми збираємо та обробляємо про Вас (Користувачів/Замовників): Ми отримуємо і зберігаємо будь-яку інформацію, яку Ви повідомляєте Службі турботи про клієнтів, вводите на Сайті, надаєте Адміністрації будь-яким іншим способом, наскільки це необхідно для надання послуг або виконання договірних зобов’язань перед Вами. Особисті дані можуть бути автоматично зібрані та оброблені при використанні веб-сайту (наприклад через cookie-файли). Така інформація, може включати: інформацію, за допомогою якої Вас можна ідентифікувати (особисті дані), зокрема, прізвище, ім’я та по батькові, дата народження, стать, громадянство, номер мобільного телефону, поштова адреса та адреса електронної пошти; дані документів, що засвідчують особу (наприклад, номер та серія паспорта, ким виданий, строк його дії, місце реєстрації проживання); дані платіжних карток (номер платіжної картки, термін її дії, CVC/CVV-код та ім’я власника платіжної картки), якщо застосовно. Ми можемо зберігати дані платіжних карток для подальшого використання, проте, ми не зберігаємо CVC/CVV код платіжної картки; автоматично зібрані дані; системні файли (IP-адреса, тип оглядача, посилання/вихід сторінки та URL-адреси, кількість кліків та взаємодії з веб-сайтом, ім’я домену, цільові сторінки/вміст, переглянуті сторінки/вміст, ідентифікатор пристрою та місцезнаходження); інформація з профілю (налаштування, інформація з історії пошуку, інформація з історії бронювання, планів подорожей та іншої інформації) та інші автоматично зібрані дані; іншу інформацію, яку Ви (Користувачі/Замовники) добровільно залишаєте на Сайті.

Вищевказані дані можуть збиратися через cookie-файли.

9. Адміністрація поважає Ваше право на недоторканість приватного життя та конфіденційність Ваших персональних даних, отриманих у результаті користування цим Сайтом. Ви погоджуєтесь з тим, якщо Ви продовжуєте користуватися Сайтом ми можемо запитувати додаткову інформацію, яка може включати в себе ваші «делікатні» персональні дані (наприклад, відомості за допомогою яких можна зробити висновок про стан Вашого здоров’я чи релігійні переконання) для того, щоб забезпечити Вам якомога вищий рівень сервісу з боку Постачальника Послуг/Перевізника/Адміністрації.

10. Адміністрація вживає всіх заходів, необхідних для збереження їх конфіденційності та безпеки, у тому числі використовуючи загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту від можливої втрати, неналежного використання, зміни чи знищення. Але Ви розумієте враховуючи особливості та загрози у інформаційному просторі, Адміністрація, все ж не може гарантувати абсолютного захисту Ваших даних, але зробить все можливе, щоб Ваші персональні дані були максимально захищені.

11. Адміністрація може збирати таку інформацію задля Ваших переваг Замовників/Туристів/Пасажирів та/або осіб для яких замовлено послуги щодо вибору місця в транспортному засобі або готелі, видів їжі, необхідність додаткового супроводу або використання додаткового обладнання під час використання Послуг та ін.
Після створення облікового запису в Розділі «Мій обліковий запис» Ви зможете додавати будь-яку інформацію, якою Ви хочете поділитися з Адміністрацією і яка необхідна для створення Бронювання/Замовлення.

12. Дані які ми збираємо та обробляємо про третіх осіб (Туристів/Пасажирів). Ви усвідомлюєте та погоджуєтесь з тим, що дані, які збирає Адміністрація та обробляє про третіх осіб (Туристів/Пасажирів), коли Ви (Користувач/Замовник) створюєте Замовлення Послуг та здійснюєте їх оплату від імені чи в інтересах третіх осіб, інформація, яку Ви (Користувач/Замовник) надаєте про них, також збирається та обробляється Адміністрацією на тих же умовах, на яких обробляються Ваші персональні дані. Надаючи таку інформацію про третіх осіб, Ви підтверджуєте, що така третя особа ознайомлена з цими Умовами, розуміє їх наслідки та надає свою безумовну і повну згоду на збір та обробку своїх персональних даних відповідно до цих Умов, та погоджується з тим, що доступ до такої інформації можливий з Вашого розділу «Мій обліковий запис» та/або інших засобів зв’язку, якими було передано Адміністрації такі дані.

13. Неповнолітні осіби. Про збір таких даних. Якщо Ви неповнолітня особа, не використовуйте цей Сайт та негайно його покиньте. Цей Сайт не використовується і не призначений для збору інформації про неповнолітніх Користувачів, та поширення інформації про Послуги дітям без згоди їх батьків чи законних представників. Адміністрація обробляє персональні дані неповнолітніх осіб виключно у випадках надання такої інформації їх батьками чи законними представниками і лише з метою створення Бронювання/Замовлення. Якщо Адміністрації стане відомо, про використання Сайту неповнолітньою особою та надання нею своїх персональних даних, або у випадку запиту від батьків чи законних представників про видалення персональних даних неповнолітніх осіб, така інформація буде видалена у розумні строки і Адміністрація зробить все можливе, щоб не зберігати та не обробляти персональні дані неповнолітніх осіб.

14. Автоматизований збір даних та файлів «cookie». Адміністрація може час від часу збирати та отримувати додаткові дані та інформацію про вас. Наприклад, під час користування Сайтом відбувається автоматизований збір інформації про обладнання, з якого ви відвідуєте Сайт, програмне забезпечення, операційну систему, IP адресу, джерело посилань та цей Сайт, переглянуті Вами сторінки Сайту, переваги щодо певного виду Послуг, посилання, які Ви (Користувачі) використали для доступу до Сайту та інше. Такий автоматизований збір даних відбувається з метою налаштування зручності у роботі з Сервісами Сайту та пропозицій для Вас, а також для запобігання можливих випадків шахрайства.

15. Як ми використовуємо ваші дані та дані третіх осіб. Ми використовуємо Ваші персональні дані для забезпечення надання Послуг та виконання договірних умов з Постачальниками Послуг/Перевізниками щодо замовлених Вами Послуг; комунікації з Вами щодо замовлених Послуг та надсилання підтверджень про ваші Бронювання/Замовлення; управління Вашим Бронюванням; надання підтримки у роботі з Сайтом та Сервісами Сайту; надання інформації про існуючі чи майбутні послуги та пропозиції; покращення роботи Сайту та обслуговування Користувачів; надання відповідей на Ваші запити та коментарі; для нарахування бонусів, якщо Ви берете участь у наших програмах лояльності; для участі у наших опитуваннях та проханнях надати відгук; для вивчення послуг, які Вас можуть зацікавити; для вирішення претензій; для повідомлення про можливі заборонені чи протиправні дії; для вирішення будь-яких питань, які можуть виникнути на підставі чи щодо виконання умов Договору оферти; для інших цілей про які будемо Вас повідомляти. Дані платіжних карток використовуються з метою підтвердження оплати створених Вами Бронювань на Сайті.
Адміністрація прагне забезпечити якомога вищий рівень сервісу для Вас. З цією метою ми можемо надсилати Вам повідомлення на електронну пошту щодо статусу Ваших Бронювань/Замовлень, та/або інформацію із переліком пропозицій, які можуть Вас зацікавити на нашому Сайті та які можуть бути пов’язані із обраними Вами Послугами. Якщо ви не маєте бажання отримувати такі повідомлення, Ви можете відмовитися від їх отримання.

16. Передача даних. Використовуючи цей Сайт та створюючи Бронювання/Замовлення Ви (Користувач/Замовник) погоджуєтеся з тим, що Ваші дані можуть передаватися третім особам лише з метою належного надання обраних Вам Послуг, які не могли б бути надані без такої передачі ваших персональних даних. Створюючи Бронювання/Замовлення Ви (Користувач/Замовник) надаєте згоду на передачу персональних даних третім особам.

17. Внесення змін. Адміністрація на власний розсуд може час від часу вносити зміни до цих Умов. Адміністрація публікуватиме зміни на цьому Сайті. Адміністрація не має зобов’язань повідомляти вас про внесення змін до цих Умов, окрім як публікувати їх на цьому Сайті. Зміни починають діяти з дати публікації. Ви зобов’язуєтесь самостійно та регулярно перевіряти оновлення цих Умов. Ви усвідомлюєте та погоджуєтеся, що Ваше явне прийняття цих Умов та/або використання цього Сайту після дати публікації змін означатиме вашу повну та безумовну згоду зі зміненими Умовами. Якщо ви не приймаєте змінені Умови, Ви повинні припинити користуватися Сайтом.

 

25. Реквізити
ФОП ГАЛИЧ С.В.
Номер запису в Єдиному державному реєстрі: 2 001 000 0000 001653
ЄДРПОУ 3029516107
Адреса місцезнаходження: 04050, м. Київ, Юрія Іллєнка 81А
Email: tourbaza.com.ua@gmail.com
Телефон: 096-463-01-33 (оплата згідно тарифів операторів)

Версія 28.02.2020 р.